HOSSZÚ KATINKA ÉS A MOL NAGY ÖSSZEGGEL TÁMOGATJA A SÉRÜLT GYEREKEKET

MTI 

Hosszú Katinka segítségével hárommillió forinttal támogatja a Mol-csoport a Gézengúz Alapítványt, amely a koraszülött és a születéskor sérült gyerekek gyógyításával és fejlesztésével foglalkozik.

Az adománygyűjtés egy kampány része volt, a háromszoros olimpiai bajnok klasszis egy aláírásával ellátott úszósapkát ajánlott fel, a Mol-csoport pedig vállalta, hogy ha a Facebook-oldalán 25 ezer kedvelés érkezik a sportszerről készült fotóra,akkor 3 millió forinttal támogatja az alapítvány kisgyermekeken segítő hidroterápiás módszerét. 

Hosszú Katinka az aláírásával ellátott úszósapkát ajánlotta fel a Gézengúz Alapítvány támogatására

Forrás: MOL/Facebook

 

“Most megint fáradt vagyok, de már újra az edzésektől.Nagy lendülettel készülök a világkupára” – mondta a “szakmáról” a 28 éves Hosszú, majd hozzátette, az utolsó állomás nem úgy sikerült számára, ahogyan szerette volna, ez pedig extra motivációt jelent számára.

A bajai sztár megjegyezte, a riói olimpiát követő elmúlt egy esztendő a hazai világbajnoksággal együtt rendkívül gyorsan eltelt számára, így “már csak három év van” a következő ötkarikás játékokig.

Hosszú Katinka megtekinti a foglalkozást a Gézengúz Alapítvány kisgyermekeken segítő hidroterápiás részlegében

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

“Sokat tanultunk az előző négy évből, azt szeretnénk kamatoztatni.Érzem magamban az erőt, minden állomás, így a decemberi, koppenhágai rövidpályás Európa-bajnokság is fontos a cél érdekében”– mondta a budapesti vb-n kétszer győztes úszó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.