Jelentkezett egy szemtanú a szombat hajnali halálesettel kapcsolatban

Jelentkezett egy szemtanú a szeptember 9-ei haláleset kapcsán. Szombaton, egy miskolci szórakozóhelyen fiatalok kerültek összetűzésbe a szórakozóhely biztonsági szolgálatának munkatársaival, az eset után nem sokkal egy biztonsági őr életét vesztette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense érdeklődésünkre elmondta: egy 25 éves és egy 19 éves újcsanálosi férfi szeptember 9-én 3 óra körül, Miskolcon, az Egyetem út 1. szám alatt lévő szórakozóhely (Rockwell) biztonsági szolgálatának munkatársaival szóváltásba keveredett, akik a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a két férfit. Ellenük a Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Az eset után nem sokkal az egyik helyszínen tartózkodó biztonsági őr életét vesztette.

A Tényeknek nyilatkozó szemtanú szerint az ütésektől nagyon komoly sérülései voltak a biztonsági őrnek. Az újraélesztés során látszott például, hogy a levegő nem a mellkasába, hanem a gyomrába ment, tehát valószínű légmellet kapott egy olyan dologtól, ami például az ütés következtében átszakíthatta a tüdejét.”

A gyászoló testvér azt mondja, továbbra sem tudják, hogy pontosan mibe halt bele szeretett családtagjuk: “Az öcsémet saját kollégája kezdte újraéleszteni, ezek után érkezett meg a rendőrség, jelzem 25 perc múlva.”

Megtudtuk, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit.

minap.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.